Rammeavtale med Nes Bygdeservice

Nes Bygdeservice har som navnet tilsier sitt opphav utenfor Kongsvinger, men har en egen avdeling i Skarnes sentrum som dekker Kongsvinger og omegn. Servicebedriften har kapasitet og ønske om å hjelpe flere i vårt nærområde. Da er det gledelig for borettslag og sameier som har KOBBL som forretningsfører at vi nå har skrevet en rammeavtale som gir KOBBLs kunder gunstige betingelser på kjøp av tjenester fra Nes Bygdeservice.

Rammeavtale med Nes Bygdeservice

Vedlikeholds- og vaktmestertjenester
Mange sameier og borettslag har oppdaget at det er lurt å la et eksternt firma ha ansvar for jevnlig tilsyn og vedlikehold.

- Nes Bygdeservice har fast avtale med sameier og borettslag i Nes, Odal og Kongsvinger, og vi ønsker flere av KOBBls kunder velkomne som kunder hos oss, sier daglig leder i Nes Bygdeservice, Thorleif Brustad. - Vi kommer gjerne på gratis befaring, så det er bare å ta kontakt for å avtale tid.

Tilbyr mange tjenester
- Vi kan hjelpe til med renhold av fellesarealer, eller utvendig renhold som spyling og feiing. Vi kan komme på enkeltoppdrag, eller avtale faste vedlikeholdsoppgaver for kundene våre. Vi kan egentlig gjøre det aller meste, sier Brustad, og ramser opp; Fjerning av søppel, sjekk og skifte av lyskilder, ettersyn av ventilasjon, nøkler og låsservice, maling/fasadevask osv.

Sommer og vinter
- Som servicebedrift er vi opptatt av at vi skal kunne hjelpe våre kunder med det de måtte trenge hjelp til både sommer og vinter, forteller Brustad videre.

- Vi kan hjelpe til med tilsyn og vedlikehold av grøntanlegg, vanning, planting, gjødsling og ugressfjerning. Vi kan beskjære hekker og planter og utføre gressklipping. Vi kan så, eller legge ferdigplen dersom det er et ønske. På vinteren kan vi bistå med snørydding, både ved bruk av håndkraft eller med store maskiner, og vi kan utføre skraping og strøing. Her gjelder det samme som ved innvendig og utvendig renhold, sier Brustad. - Ønsker kunden fast snørydderavtale, blir vi enige om det. Ellers kan vi rykke ut på tilkalling, ved behov.

- Både sommer som vinter tar vi selvsagt med utstyr som trengs til jobben, om ikke annet er avtalt. Om kunden ønsker, kan vi både bestille og hente varer, samt sørge for bortkjøring etter at jobben er gjort.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x