Hjelper flere idrettslag med regnskapsførsel fra 2020

Som omtalt tidligere på hjemmesiden har KOBBL i lengre tid vært regnskapsfører for idrettslaget Victory Dance i Kongsvinger. Fra januar i 2020 startet vi opp som regnskapsfører for tre idrettslag til.

Hjelper flere idrettslag med regnskapsførsel fra 2020

Det er gledelig å ønske Kongsvingers Golfklubb, Kobra Bordtennisklubb og Kongsvinger Sportsskyttere velkommen som nye kunder. KOBBL har i tillegg til avtalen om regnskapsførsel også inngått samarbeidsavtaler/sponsoravtaler med alle de tre idrettslagene.

På samme måte som for et styre i et borettslag eller for et sameie, sitter folk frivillig i et styre i et idrettslag eller i en forening. Verktøyene i vår nettbaserte styreportal gjør styrearbeidet enklere og mer effektivt, og er medvirkende til at flere idrettslag har valgt å benytte våre tjenester. KOBBL har sponset kultur, idrett og frivillighet i en årrekke, og vi synes det er flott når vi nå kan kombinere våre tjenester innen regnskapsførsel med sponsoravtaler med idrettslagene. Det er veldig givende at vi kan hjelpe til med den økonomiske driften, forenkle og automatisere prosesser og i det hele tatt gjøre det litt enklere å sitte i frivillige verv i idrettslag og foreninger.

Samarbeidsavtalen med Kongsvingers Golfklubb ble inngått tidlig i 2019 og er forhåpentligvis kjent for KOBBLs medlemmer. Vi benytter imidlertid anledningen til å minne om medlemsfordelen hos golfklubben som gir 10% rabatt på ordinære priser i golfshoppen ved fremvisning av medlemskortet. KOBBLs medlemmer har også tilbud om gratis nybegynnerkurs i golf. Hvis det frister å lære å spille golf i 2020, så følg med på www.kongsvingergolf.no under våren for å finne kurstidspunkt, og meld deg på ett av de varierte 15 timers helgekursene med praktisk trening og spill på banen.

Kobra Bordtennisklubb

Det andre nye idrettslaget vi ønsker velkommen som ny kunde på forretningsførsel er Kobra Bordtennisklubb. Klubben med det tøffe navnet ble stiftet i 1980, etter en sammenslåing av bordtennisgruppene i KOngsvinger og BRAndval idrettslag. De første femten årene holdt klubben til i forskjellige gymsaler, før de i 1995 tok steget til å etablere en egen bordtennishall på Kongsvinger. I 1998 flyttet de til sine nåværende lokaler, Kobrahallen, i bygget som er best kjent i byen som tidligere Kongsvinger Tekniske Fagskole.

I den flotte Kobrahallen er det bordtennisaktiviteter 5 dager i uka. Her står til enhver tid seks bordtennisbord tilgjengelig for de som vil trene. Det er gøy at vi i Kongsvinger har en av Norges beste treningshaller for bordtennis!

Ønsker seg flere medlemmer

Som en oppfordring så er flere spillere hjertelig velkomne! Bordtennisklubben har treninger for helt ferske bordtennisspillere i bordtennisskolen, konkurransespillere, veterandamer (Kobra Gold) og herreveteraner. Klubben har også trening for funksjonshemmede spillere. Så det er ingen tvil om at spillere i alle aldre og på alle nivåer kan få oppleve mestring og glede hos Kobra Bordtennisklubb. Hvis noen ønsker å stikke innom for å teste og spille litt, er det et tips å dra til hallen rett etter arbeidstid på fredager. Da er det alltid noen medlemmer på forskjellig nivå som dukker opp for å spille en sosial runde eller to, og andre som er innom for å ta seg en kaffekopp og skravle litt.

Kongsvinger Sportsskyttere

Det tredje nye idrettslaget vi ønsker velkommen er Kongsvinger Sportsskyttere. Sportsskytterne holder til på den flotte utendørs skytebanen, Egebergbanen som ligger snaue to mil fra Kongsvinger sentrum langs Masterudvegen. Klubben har for tiden tre aktive undergrupper som er pistolskyting, svartkruttskyting og westernskyting.

Åpen dag

Skyteklubben ønsker nye medlemmer i alle aldre, sosiale lag, funksjonshemming, kjønn eller nasjonalitet velkommen til klubben. Er man interessert i å prøve seg, så arrangerer klubben åpen dag hver lørdag klokken 11:00 hvor det er mulig å teste ut skytetrening med pistol på Egebergbanen. Her er ung eller gammel, førstegangs, uerfaren eller rutinert. alle velkomne. Klubben har klubbvåpen til gratis utlån og 50 skudd koster kun 50 kroner.

Jobber for å få skytehall

Kongsvinger Sportsskyttere har i en lengre periode jobbet for å få etablert en innendørs skytebane. Klubben har mottatt positive signaler fra både Kongsvinger kommune og lokale politikere, samt fra alle andre som har fått høre om klubbens planer. En innendørs skytehall bør gi skytesporten i Kongsvinger generelt et realt oppsving, siden målet til sportsskytterne er å bygge en hall som kan samle så mange skyttere som mulig under samme tak, uansett skyteform.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x