Nytt tilskudd i Håndverkerpoolen

Vi ønsker Granli.no velkommen som nytt tilskudd til KOBBLs Håndverkerpool. Granli.no er merkenavnet og markedsprofilen til Granli Isolering AS og Granli Entreprenør AS, så bedriften med 18 ansatte leverer det meste som finnes når det kommer til isolering.

 

Tekst// Jon Inge Høiland // Foto// Granli.no

 

Granli.no er videreføringen av bedriften byggmester A. Granli som startet sin virksomhet på Skarnes allerede tilbake i 1983 med innblåsing av Glava Isolasjon.

Bedriften har sakte men sikkert vokst, både ved hjelp av større oppdragsmengde, flere tjenester og oppkjøp av mindre selskaper.

 I dag utfører de jobber over hele Østlandet og har 8 biler til disposisjon.

Nytt tilskudd i Håndverkerpoolen

Daglig leder Ole Nikko Holth Granli forteller at Granli.no i dag bruker mye tid på utarbeidelse av rapporter og vurderinger av ulike byggkonstruksjoner, og at de som i alle tidligere år, utfører blåseisolering av konstruksjoner samt generelle tømrerarbeider i forbindelse med Enøk tiltak. Enøk er en forkortelse på energiøkonomisering eller energieffektivisering, og det er nettopp det som er hovedpoenget til arbeidene Granli.no gjør.

  • Jeg bruker å si at man kan spare 30% av fyringsutgiftene sine ved å etterisolere vegger og tak, sier Granli. Vi har fått tilbakemeldinger fra kunder som mener at de har spart halvparten av fyringsutgiftene sine.

En ting er i alle fall sikkert – det er lønnsomt å etterisolere dersom man har lite isolasjon eller dårlig isolasjon fra før. I gamle hus er det heller ikke uvanlig at den opprinnelige isolasjonen har forflyttet seg inne i veggene. Dette gjør at det i ganske bra isolerte konstruksjoner kan oppstå varmelekkasjer som det lønner seg å tette igjen.

  • Vi finner de varmelekkasjene som det er hensiktsmessig å tette igjen med måleinstrumentene vi har med oss når vi er på besiktigelse, forteller Granli.

Granli.no har i 2018 isolert over 1000 hus på Østlandet. Hovedsakelig er kundene eneboliger og rekkehus bygget før 1995 eller helt nye boliger.

Ole Nikko Holth Granli avslutter med å ønske alle som vurderer etterisolering velkomne til å ta kontakt med Granli.no for å avtale befaring og få et pristilbud på etterisolering og andre ENØK tiltak. Mer informasjon om tjenestene og arbeidsteknikker finnes på www.Granli.no

 

- Gratis befaring

- 5% rabatt

 


Name:
Email:
Subject:
Message:
x