Ny medlemsfordel; Parkett & Interiør

PARKETT & INTERIØR – parkett, listverk, panel og dører, m.m.

Tekst og foto: Marianne B. Hansen

Etter 9 år i leiligheten med et «ødelagt» stuegulv, laminat vasket med grønnsåpe, bestemte vi oss for å legge nytt gulv i stua før jul i år. Ny laminat skulle det være, håndverker var bestilt, så nå var det å finne riktig leverandør til laminaten. Som både KOBBL – og OBOS – medlem, sto det mellom 2 butikker i Kongsvinger, men selv om de begge låner ut tilhenger kviet vi oss pga. henting og frakting.

Fra 1. november fikk KOBBL en ny medlemsfordel; Parkett & Interiør på Rasta med gode rabatter og fri hjemlevering! Siden vi skulle legge gulv medio november, passet dette utmerket så vi bestemte oss for å besøke butikken og høre hva de hadde å tilby.

Ny medlemsfordel; Parkett & Interiør

En tirsdag ettermiddag tok vi turen. Ble møtt i døren av en hyggelig selger på vei ut, men han snudde for oss, gikk inn i butikken igjen og ga oss veldig god service. Han presenterte seg som Aslak Buhol og er salgskonsulent/prosjektkoordinator i firmaet.

Stuegulvet vårt skal nå matche kjøkkengulvet som akkurat har fått ny laminat, så vi hadde med prøveplanke for å finne riktig farge og mønster. Nå skal det sies at undertegnede hadde jukset på nettet før besøk i butikken, men det er faktisk noe helt annet når man får se produktene «live». Vi plukket ut 2 alternativer fra veggen, selgeren tok de ned å la de ved siden av hverandre i en mørkere krok i butikken. «For å få riktigere lys i forhold til lyset i stua», sa han. Vi så fort at han hadde rett og kunne raskt plukke ut riktig alternativ.

Så ble bestilling skrevet, KOBBL medlemspris avtalt og ønsket dato for fri levering hjem notert. Dette mens han fortalte at han hadde drevet eget firma med samme produktene i Oslo i mange år, før det ble kjøpt opp. Videre kunne han fortelle at Parkett & Interiør pr dags dato kan tilby 800 varenummer til kundene. «Du får en ordrebekreftelse på mail i morgen», sa han – når alt var håndskrevet ned på et ordreskjema.

«Hvordan betaler man», spurte jeg til slutt. «Det kommer en faktura på mail noen dager før levering som betales slik at vi ser at pengene er kommet inn før levering», svarte han. Joda, både ordrebekreftelse og faktura dukket opp som forventet. Ingenting å klage på der heller.

Som dere sikkert skjønner, sto opplevelsen av handelen hos Parkett & Interiør til forventingene. God service, kjempegode rabatter, fri levering hjem og fine produkter – ingenting og klage på og egentlig ikke mer å ønske seg fra en leverandør.

Hvem er så Parkett & Interiør? Vi inviterte daglig leder og salgsansvarlig Per Ivar Lismoen til en prat over bordet og spør; «Når åpnet dere i Kongsvinger og hvordan har det gått så langt?» Han kan fortelle at firmaet åpnet i Sidevegen i Kongsvinger 2. september i år. «Vi flyttet «fra» Oslo, hvor vi har holdt på siden 2013», sier han. «Så da har dere ikke lenger avdeling i Oslo?» «Jo, vi måtte holde på videre der. Vi så behovet. Vi kunne ikke bare holde på fra Kongsvinger», fortsetter han videre.

Firmaet flyttet med 5 lastebiler og bygget opp showrom. «Klart vi var spente», sier han. «Vi trodde laminat skulle være det store produktet å satse på, men det viser seg at det faktisk er vinyl som er i skuddet. Det har skjedd noe med vinyl produktet. Det har vært i god utvikling og ser nå veldig ekte ut».

Parkett & Interiør har siden starten annonsert i Glåmdalen og vært presentert i Kongsvingerguiden, men det er avtalen med KOBBL som har gitt best respons på kort tid. Avtalen ble inngått 1. november, og bare på de 20 dagene har de hatt 11 leveranser til KOBBL medlemmer. «De aller fleste som har vært innom butikken for priser og tilbud har kommet tilbake og handlet», forteller Per Ivar Lismoen med et smil. For øvrig selges det ikke bare til medlemmer. Bare de 3 første dagene i uke 47 hadde firmaet 9 leveranser i Kongsvinger.

Lismoen forteller at målsetningen for Parkett & Interiør er; Høyeste kompetanse, størst utvalg, best på kundebehandling og de beste prisene i markedet!

Til å begynne med var det imidlertid ikke privatmarkedet firmaet satset på, men bedrifter. Etter hvert så de også fortjenesten i å selge produktene til private. Per Ivar Lismoen kunne i den forbindelse fortelle at de har signert avtale om levering av gulv til Løvenskiold Terrasse v/Ø.M. Fjeld.

Vi ønsker Parkett & Interiør lykke til i Kongsvinger!

 


Name:
Email:
Subject:
Message:
x