Nye medlemsfordeler

Sjekk medlemsfordelene hos Sport 1 Kongsvinger, POWER Kongsvinger, SPREK365 og Kongsvingers Golfklubb.
Nye medlemsfordeler

Sport 1 Kongsvinger

Sport 1 Kongsvinger som holder til i storgata 40, på EPA-senteret er ny medlemsfordel til KOBBL-medlemmer. Det faste medlemstilbudet som KOBBLs medlemmer får er 5% rabatt på alle varer til ordinær pris. Sportsbutikken vil også arrangere noen årlige KOBBL kvelder, eller dager med spesialtilbud til medlemmene. Følg med på KOBBLs facebookside for informasjon om medlemstilbudene.

 

POWER Kongsvinger

Vi ønsker Power Kongsvinger velkommen tilbake som medlemsfordel i KOBBLs fordelsprogram. Power Kongsvinger er igjen klare for å gi en fast medlemsfordel, og utvalgte kampanjetilbud til KOBBLs medlemmer. Det faste medlemstilbudet er 5% rabatt på alle varer (bortsett fra allerede rabatterte produkter, mobiltelefoner og produkter fra Apple). Som åpningstilbud ut juni får KOBBL-medlemmer 30% rabatt på diverse småelektriske produkter. 

 

SPREK365

KOBBL har inngått samarbeid med treningsenteret SPREK365 som har lokalene sine i Gågata 3 på stasjonsiden i Kongsvinger. Medlemsfordelen til KOBBL medlemmer er fri innmelding i tillegg til pris på kr 365,- pr måned uten bindingstid. Ved innmelding kan Sprek365 gi redusert pris på en PT-time fra kr 550,- til kr 300,-. Rabatt fås ved visning av KOBBL-medlemskort.

 

Kongsvingers Golfklubb

KOBBLs medlemmer får 10 % rabatt på alle varer i golfklubbens pro-shop. Medlemskort fra KOBBL må fremvises. KOBBLs medlemmer kan melde seg på et gratis ”Veien til Golf” kurs som arrangeres av Kongsvingers Golfklubb. Kurstidspunkter finnes tilgjengelig på www.kongsvingergolf.no


Name:
Email:
Subject:
Message:
x