Nå får du bonus hos Vianor!

Vianor Kongsvinger og KOBBL har reforhandlet medlemsfordelsavtalen

Vi har gleden av å presentere ny avtale mellom Vianor AS avd. Kongsvinger og KOBBL. Avtalen innebærer endrede betingelser for våre medlemmer. Tidligere var det forskjellige rabatter på Vianor sine tjenester. Dette er nå endret til 5% bonus og 5% rabatt på alle tjenester (gjelder ikke originaldeler).

Nå får du bonus hos Vianor!

De nye betingelsene gjør det enklere for medlemmene å ha oversikt over hva de har krav på sier Vianor sin nye avdelingsleder på Kongsvinger, Joakim Relte.

Joakim Relte ble ansatt som ny avdelingsleder 01.10.21. Han kommer med 42 års erfaring fra bilbransjen, hvor han blant annet har jobbet 6 år på biltilsynet (statens vegvesen i dag). Læringskurven er bratt når man ikke har jobbet med dekk før, men med kun det biltekniske. Uansett er det kjempegøy konstaterer Joakim.
– i løpet av 3 uker har vi rullert 750 kunder på dekkhotellet, som vil si at vi har skiftet nesten alle dekk vi har på hotellet.

Som ny avdelingsleder ønsker Joakim å sette sitt preg på Vianor i Kongsvinger, og et av tiltakene som det jobbes med er å kalle inn biler før tiden for dekk skifte. Dette vil gi en bedre flyt for året under ett.
– Det viktigste fokuset er service, og her skal vi jobbe hardt hver dag for å holde våre kunder fornøyde. Ikke minst gjelder dette KOBBL kunder, for vi har veldig mange KOBBL kunder her. De må nå være flinke til å ha medlemsbevis eller medlemsnummer klart når de kommer slik at vi får en flyt for alle kunder, forteller Joakim.

Skal man få benyttet bonus og rabatt må man være registret på «mine sider» slik at man får opp sitt medlemsbevis. Det er viktig å legge inn kort man betaler med på «min side» slik at bonus blir registrert.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x