KOBBL utvider teknisk avdeling

I løpet av kort tid har KOBBL utvidet staben i teknisk avdeling med tre nye medarbeidere. Morten Bergersen Lystad (26) er nyutdannet bygningsingeniør, og startet i vår. Jonas Raaden (33) hadde sin første arbeidsdag hos KOBBL i august. Han er rørlegger og studerer til fagskoleingeniør, og kom fra stilling som fagarbeider på Kongsvinger Sykehus. I november ble Stian Snertingdal (31) med på laget. Stian er murer og fagskoleingeniør, og har de siste årene jobbet som prosjektleder og avdelingsleder hos Radonmannen.

KOBBL utvider teknisk avdeling

Morten setter pris på at han fikk en god introduksjon til oppgavene i KOBBL – Jeg «fotfulgte» en av seniorene på avdelingen i starten, og det bidro til at jeg forholdsvis raskt kunne jobbe selvstendig med oppfølging av forsikringssaker, sier han. Morten har også sammen med rørlegger Jonas ansvar for å gjennomføre vannsjekk i boligselskapene. De forteller at gamle vann- og avløpssystemer og varmtvannsberedere er en stor utfordring mange steder: - De fleste forsikringssakene i boligselskapene skyldes vannskader. Selv om en del har gjennomført renovering er det fortsatt mange som har en jobb å gjøre, mener de to.

Etter intervjuet skal Jonas reise til Skotterud for å gi styret i Skøtterudtoppen borettslag opplæring i drift av tekniske installasjoner. Han setter pris på den gode kontakten med styrene i borettslag og sameier – Det er tydelig at det vi driver med er med på å gi styrene og beboerne trygghet. Vi får mange positive tilbakemeldinger på den jobben vi gjør, sier Jonas.

Stian er til tross for sin korte fartstid allerede i gang med sine første prosjekter. Når han skal oppsummere sine første uker hos KOBBL trekker han spesielt frem variasjon i arbeidsoppgavene. – Vi hjelper boligselskapene med alle faser i prosjektene, fra planlegging til ferdigkontroll, og vi jobber med både store og små prosjekter, sier Stian. – Og vi har et godt arbeidsmiljø, med flinke folk som hjelper og lærer av hverandre, avslutter han.

Nå kan vi hjelpe enda flere!
Rune Sand, teknisk sjef i KOBBL, er storfornøyd med å ha fått på plass tre nye dyktige medarbeidere. – Mange boligselskaper trenger profesjonell hjelp til å vedlikeholde og utvikle eiendomsmassen, og KOBBL kan bistå med blant annet vedlikeholdsplanlegging, prosjektinitiering og byggeledelse. Gjennom ansettelsene av Morten, Jonas og Stian får vi langt bedre kapasitet til å bistå boligselskapene, og vi får også kompetanse innen langt flere fagområder, slik at vi kan utvide tjenestetilbudet vårt ytterligere, sier Sand. 

Teknisk sjef i KOBBL, Rune Sand

Name:
Email:
Subject:
Message:
x