Rammeavtale med Norsk Lek og Park

KOBBL har inngått en rammeavtale med Norsk Lek og Park AS som sammen med sine samarbeidspartnere kan være behjelpelig med planlegging og utforming av lekeplasser og uteområder i nettopp ditt boligselskap. Norsk Lek og Park AS er en landsdekkende leverandør av lekeapparater og parkutstyr med tilhørighet like utenfor Haugesund. Her har de både kontor og produksjonslokaler i samme bygg.

Rammeavtale med Norsk Lek og Park

Skal ditt borettslag eller sameie oppgradere lekeplassen og ha nye utemøbler?  Kanskje investere i utendørs treningsutstyr?

Trygve Tvedt som er salgs og markedssjef sier at de er kjent med at styrene i borettslagene finner det både krevende og vanskelig å sette seg inn i alt av regler og forskrifter når det kommer til lekeplasser og apparater. Her kan vi i Norsk Lek og Park være behjelpelig med faglig kompetanse, gratis befaring, tilpasse og re-designe eldre lekeplasser og uteområder. Rett og slett en komplett løsning fra konsept til ferdig levert anlegg.

Norsk Lek og Park AS har siden oppstarten i 2000 produsert og levert lekeapparater og parkutstyr i hele Norge. Produktene er tilpasset norske forhold, er vedlikeholdsfrie og er laget av miljøvennlige materialer. Dette vinner kunden på, både økonomisk og miljømessig sier Trygve Tvedt. Miljøgevinsten er at alle apparater består av 90% resirkulerte og resirkulerbare materialer som ikke inneholder farlige stoffer som er til skade for barn eller natur.

Den økonomiske gevinsten ved å bruke 100 % vedlikeholdsfrie materialer som norsk brannlakkert aluminium, HPL-gulvplater og HDPE -plater i våre apparater gjør at det er lite kostnader til vedlikehold og reparasjoner som igjen gir solide og trygge lekeapparater og utemøbler med lang levetid.

Nå som vi blir oppfordret til å holde oss mer hjemme i disse tider, så kan det å ha et fint uteområde med lekeplass og kanskje litt treningsutstyr være med å gjøre hverdagen litt bedre.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x