Rammeavtale med Jens Dahl AS

Jens Dahl har i flere år vært en del av medlemsfordelene til KOBBLs medlemmer, og tilbyr fortsatt 10% rabatt på elektriske installasjoner. Nå har KOBBL og Jens Dahl inngått en rammeavtale som gjør at samarbeidet oss imellom er enda tettere.

Jens Dahl AS holder til i industrivegen 27 på Kongsvinger. Ta gjerne turen innom de for en hyggelig prat, eller for å se på deres utstilling i butikken
Rammeavtale med Jens Dahl AS

Jens Dahl AS er en av distriktets eldste bedrifter, og har holdt på sammenhengende like lenge som KOBBL, altså side 1945. Med Jens Dahl AS på laget vil boligselskapene og vi i teknisk avdeling kunne samarbeide med godt kvalifiserte elektrofagfolk som har effektive og kvalitetssikre løsninger, sier teknisk sjef i KOBBL, Rune Sand. Jens Dahl AS kan bistå oss og boligselskapene med hjelp og ekspertise til oppgradering og systematisk vedlikehold av elektriske anlegg.

Vi vet at Jens Dahl AS er dyktige i forhold til prosjektering, pris og utførelse av brannvarsling i boligselskap, og det er en fin ressurs for oss i KOBBL. De kan også hjelpe boligselskapene med utførelsen av EL-kontroll som forsikringsselskapene anbefaler at gjøres hvert 5. år, sier Sand.

Jens Dahl AS har allerede mange borettslag som faste kunder, og vi står klare til å hjelpe flere som ønsker det sier daglig leder i elektrikerfirmaet, Geir Helge Jacobsen.

Vi er totalleverandør av elektriske installasjoner, og bistår fra planlegging og prosjektering sammen med kunden, til utførelse og kontroll. Det er alltid viktig for oss å ha en god dialog og yte god service til våre kunder.

Det er en grunn til at forsikringsselskapene anbefaler EL-kontroll hvert 5. år sier Jacobsen, for det er nok en del som trenger elektrikerbistand, uten å vite om det. Jens Dahl AS er sertifisert til å utføre EL-kontroll.

Sikringsskap og elektriske anlegg er for mange noe som bare er der, akkurat som vann- og avløpsrør er det. Det er sånn at over tid så skjer det ting med EL-anlegget. Kanskje kobles det til flere støpsler via en skjøteledning med flere kontaktpunkter fordi du har flyttet TV-en eller andre elektriske apparater til et sted der det ikke finnes mange nok kontakter. Tilfanget av elektriske apparater i norske husholdninger har heller økt, enn blitt redusert.

Vi anbefaler både boligselskap og private husholdninger å ta en EL-kontroll, sånn at man kan være på den sikre siden, sier Jacobsen videre. I nye hus og leiligheter skal jo alt være i orden. Men bor du i en eldre bolig, eller en bolig som du har overtatt nylig, lønner det seg å ta en EL-kontroll.

Når vi gjør en EL-kontroll, så sender vi over en elektriker som går over sikringsskap og elektrisk anlegg etter en nøye utarbeidet sjekkliste. Når kontrollen er gjennomført, setter elektrikeren seg ned og gir dere resultatet av sjekken.

Tiltakene elektrikeren foreslår, kan deles inn i tre kategorier:

1: Må gjøres noe med nå!
2: Bør gjøres noe med så snart som mulig.
3: Kan gjøres over tid.

Må-tiltakene er viktigst - de omfatter tekniske feil og/eller mangler som er av kritisk art, og som kan lede til farligheter. Bør-tiltakene er tiltak som elektrikeren anbefaler dere å gjøre noe med, men som ikke er direkte farlige. Kan-tiltakene er gode forslag fra elektrikeren som kan forenkle og bedre hverdagen til deg og de som bor i boligen.

Vi kan hjelpe til med mye utover EL-kontrollen, sier Jacobsen videre. Vi har mange fine løsninger for varmeanlegg, belysning og lading av el-bil. Det blir også mer og mer aktuelt med energi økonomiske løsninger, og smart-hus løsninger som sørger for sikkerhet, høy komfort og besparelse på strømregningen

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med både boligselskap og medlemmer om både EL-kontroll, eller andre elektriske spørsmål, så det er bare å ta kontakt med oss i Jens Dahl AS.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x