Nye medlemsfordeler hos Eidsiva Energi

Eidsiva Energi og KOBBL har avtalt en dobbel fordelsavtale for KOBBLs medlemmer. Avtalen gir deg som KOBBL medlem 2500,- kroner i prisreduksjon på installasjon av solcelleanlegg og 10% rabatt på standard pris på installasjon av hjemmelader.

Nye medlemsfordeler hos Eidsiva Energi

Eidsiva Energi – store nasjonalt – tilstede lokalt
Eidsiva Energi er en del av Innlandskraft, som er Norges 3. største strømselskap. Hovedkontoret til Eidsiva Energi er på Hamar, men avdelingen for salgs- og kundeservice ligger på Kongsvinger.

Gjennom verdiproposisjonen «lev energismart» leverer Eidsiva Energi strøm, solcelleanlegg og ladeanlegg for ladbare kjøretøy over hele Norge. «Å tilrettelegge for gode ladeløsninger for el- og hybridbiler hjemme er viktig, - enten vi bor i leilighet eller frittstående bolig», sier Eidsiva sin salgssjef for energirelaterte tjenester, Sindre Landmark. Dette er et viktig bidrag til at vi sammen kan nå målsetningen om at alle nye biler skal være utslippsfrie etter 2025. «Eidsiva Energi er derfor stolt av å kunne tilby tjenester for lading hjemme, som dekker behovene til KOBBL sine medlemmer og gir dem kundefordeler», sier Landmark. 90% av lading til kjøretøy foregår på bostedsadresse ifølge elbilforeningen, noe som gjør våre lade-løsninger svært gunstige.

Medlemsfordel – 10% rabatt og rentefri delbetaling
Som en medlemsfordel, tilbys KOBBL sine medlemmer delbetaling av en ferdig installert, smart ladeboks til gunstige betingelser. Delbetaling er rentefri over perioden på 36 måneder, og det påløper ingen gebyrer. Fordelen forutsetter at du som KOBBL-medlem er eller blir strømkunde hos Eidsiva Energi. «Medlemmet bestiller, vi installerer og man er klar til å lade», sier Landmark videre. Ladeboks kan enkelt bestilles her!

Som nevnt i innledningen, innrømmes altså KOBBL medlemmer en rabatt på 10% på gjeldende standard pris på hjemmelader. Eidsiva tilbyr nå den norskproduserte og markedsledende Easee Home inkludert installasjon til en gunstig pris til KOBBLs medlemmer. Eidsiva Energi tilbyr nå sin ladepakke til en fordelspris fra kr 387.- pr mnd. i 36 mnd., som avbetales rentefritt via strømfakturaen. For å få KOBBL rabatten må medlemmene oppgi at de er KOBBL-medlem ved bestilling, da det ikke er noen automatikk i dette.

Det er viktig å få fram at Eidsiva Energi til enhver tid vil tilby KOBBL-sine medlemmer konkurransedyktig fordelspris med 10% rabatt. For det er sånn i dagens konkurranse, teknologi og markedssituasjon at standard pris forventes å endres.

Smarte ladere
Sindre Landmark forteller videre at Eidsiva Energi samarbeider med de beste leverandører av ladebokser på markedet. For oss er det viktig at boksene har god teknologi, er av god kvalitet og rigget for fremtiden. Våre ladebokser kan blant annet levere funksjonalitet med ladeeffekt opp til 22 kW, innebygd energimåler, og med mulighet for smart lading og styring via app.

Nyt egenprodusert strøm
Med eget solcelleanlegg på taket ditt, enten om det er på garasjen, huset, rekkehuset eller hytta, kan du nyte ren egenprodusert strøm i stikkontakten. «Til medlemmer av KOBBL tilbyr vi en prisreduksjon på 2500.-, i tillegg til Enova-støtte», sier Landmark. Vi har prismatch på våre anlegg som sikrer at leveransen er konkurransedyktig.

«Du får enkelt oversikt over hvor mye solcelleanlegget ditt produserer til enhver tid, og hvor mye du sparer miljøet», sier Landmark. De fleste vekselretterne vi installerer kan enkelt kobles online, slik at du kan følge med på egen solenergiproduksjon og få nøkkeltall.

Ta gjerne kontakt med Eidsiva for hjelp eller rådgivning i forbindelse med ladeanlegg, solceller eller hjemmelader!

Ring de på 62 12 32 62 eller send oss en melding på deres hjemmeside: https://www.eidsivaenergi.no/skjemaer/kontaktskjema/

Les mer om hjemmelader og bestill til rabattert pris her!


Name:
Email:
Subject:
Message:
x