Nye medlemsfordeler hos Nes Bygdeservice

Nes Bygdeservice tilbyr 10 % fordelsrabatt til KOBBLs medlemmer på tjenestene renhold og flytting.

Nes Bygdeservice fikser det meste!
Nye medlemsfordeler hos Nes Bygdeservice

Sertifisert Renholdsbedrift
Nes Bygdeservice SA er sertifisert renholdsbedrift. Bedriftens avdeling som dekker Kongsvinger og Odal har kontorlokaler i Skarnes sentrum, mens hovedkontoret ligger i Årnes Næringssenter. Nes Bygdeservice tar på seg oppdrag på alle typer renhold, på fast eller sporadisk basis, for private, bedrifter og kommuner. Eksempelvis helgevask, julevask, vårrengjøring, vindusvask og flyttevask. De gir kundene en trygghetsgaranti - som garanterer at din bolig er rengjort etter krav ved salg av bolig. Nes Bygdeservice sine renholdere har gode lønns- og arbeidsforhold, og er forsikret.

Flytting
Å flytte kan være en tung og tidkrevende jobb. Nes Bygdeservice følger din flytteprosess fra A til Å, alt etter ditt behov. En vellykket flytting krever erfaring og planlegging. Ved å overlate flyttingen til et profesjonelt firma, vil du kunne spare både penger og en hel del frustrasjon. Nes Bygdeservice kan gjøre hele eller deler av jobben for deg (demontering, pakking, vasking, lagring og rydding), og som KOBBL medlem får du nå altså 10% rabatt på jobben. Bedriften utfører flytting i eget distrikt, og til andre deler av landet.

Ta kontakt
Ta kontakt på telefonnummer 63 90 48 00 eller på post@nesbygdeservice.no, så hjelper Nes Bygdeservice deg med det du trenger. De kommer gjerne på en befaring, dersom det er ønskelig. 

Rabatten til KOBBLs medlemmer gjelder på prislisten til Nes Bygdeservice, og kommer ikke i tillegg for de som har hatt en nedsatt pris fra tidligere.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x